Μαύρα Ιδιαίτερα… τση Ζάκυθος

Τη είδηση την ανακαλύψαμε στην «Ημέρα τση Ζάκυθος» στις 11 Νοεμβρίου 2009 και προστίθεται στις πολλές καταγγελίες για μαύρα ιδιαίτερα στο νησί με την απόλυτη κάλυψη των τοπικών υπευθύνων της Δευτεροβάθμιας και την ανοχή της ΕΛΜΕ η οποία γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και όχι μόνο δεν παρεμβαίνει αλλά ανέχεται μέλη της να παρανομούν προκλητικά. Δείτε το ρεπορτάζ, και θα επανέλθουμε…

Ανάμεσα στ΄ άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Γυμνάσιο-Λύκειο Βολιμών, είναι και η έλλειψη ενισχυτικής διδασκαλίας, κάτι που επισήμανε από την πλευρά του και ο Δήμαρχος Ελατίων, Νίκος Θεοδόσης.

Ακούγοντας τον Δήμαρχο να αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα, θυμηθήκαμε τα όσα είχαν γίνει προ ετών όταν οι γονείς και οι μαθητές επέμεναν να παραμείνει στο σχολείο τους ο καθηγητής, Άγγελος Λαγουνάρης, δεδομένου ότι ήταν ο μοναδικός που προσέφερε, αφιλοκερδώς, τις υπηρεσίες του στους μαθητές και τις απογευματινές ώρες, με τα αποτελέσματα να είναι άκρως ικανοποιητικά (πολλά παιδιά είχαν “περάσει” σε πανεπιστημιακές σχολές).

Δυστυχώς, όμως, η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση παρέκαμψε τις αντιδράσεις και αποφάσισε να στείλει τον κ. Λαγουνάρη στο Γυμνάσιο της Λιθακιάς.

Βλέπετε, ο συγκεκριμένος άνθρωπος τους χαλούσε την “αγορά”, μιας και έκανε δωρεάν μαθήματα, ενώ άλλοι συνάδελφοί του μαθαίνουν γράμματα στα παιδιά κάνοντάς τους φροντιστήριο στα σπίτια τους με το αζημίωτο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *