[προτάσεις για επανάληψη] Προτάσεις για Επανάληψη

 Οι «προτάσεις για επανάληψη» από το «Ιστολόγιο ενός Φροντιστή» είναι πρώτιστα μια απόπειρα αποφόρτισης της ηλεκτρισμένης εξεταστικής ατμόσφαιρας καθώς οι μαθητές μας παρά τα διαγωνίσματα προσομοίωσης που γράφουν στα φροντιστήρια οδηγούνται σε πανελλαδικές εξετάσεις της μίας και καθοριστικής φοράς. Η μεγάλη επιτυχία του ίδιου εγχειρήματος πέρυσι και τα ευμενή σχόλια πολλών μαθητών και συναδέλφων επαυξάνουν την ευθύνη όλων μας.

Την προηγούμενη της εξεταστικής δοκιμασίας στις 7 μ.μ. στο ιστολόγιο θα αναρτώνται χρηστικές και αγχολυτικές συμβουλές για τους υποψήφιους μαθητές μας για κάθε μάθημα ξεχωριστά. Έμπειροι συνάδελφοι από όλη τη χώρα θα προτείνουν μια χρήσιμη τελευταία υπογράμμιση γνωστών θεμάτων και λεπτομερειών του σχολικού βιβλίου που είναι το βιβλίο έμπνευσης όσων την ίδια ώρα συγκεντρώνονται για να θεματοδότησουν.

Με γνώμονα την κρισιμότητα της χρονικής στιγμής στην οποία ο υποψήφιος θα πρέπει να συγκεντρώσει τα γνωστικά του εφόδια και εργαλεία για να κλείσει τον κύκλο της προετοιμασίας του και να κοιμηθεί ήσυχος και αισιόδοξος, «Οι προτάσεις για επανάληψη» θα προσπαθήσουν να τακτοποιήσουν κυρίως τα γνωστά και όχι βέβαια να ανοίξουν καινούρια άγνωστα μέτωπα αναμέτρησης με την ύλη και τα προβλήματα. Ο στόχος είναι να στηρίξουμε τους έφηβους μαθητές μας με την θετική ηρεμία που μεγιστοποιεί το αποτέλεσμα.

Αύριο Πέμπτη 14 Μαΐου στις 7 μ.μ. οι «προτάσεις για επανάληψη» ανοίγουν την αυλαία με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας και προτείνουν έξυπνους χειρισμούς των γνωστικών στοιχείων βασικών θεμάτων. Καλό διάβασμα στους μαθητές και έμπνευση στους θεματοδότες…

One Reply to “[προτάσεις για επανάληψη] Προτάσεις για Επανάληψη”

  1. Κύριε Χατζητέγα, γιατί δεν έχετε και προτεινόμενη επανάληψη για την ιστορία γενικής παιδείας?!?!? 🙁
    Δεν πειράζει!!!! Νομίζω ότι έχω διαβάσει ικανοποιητικά…Ας ελπίσουμε ότι αύριο θα γράψω σχετικά καλά… Πάντως η προτεινόμενη επανάληψη στην έκθεση με βοήθησε!!!Ευχαριστώ πολύ!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *