Ποιος θα Είναι ο Επόμενος Υπουργός Παιδείας;

Το ιστολόγιο, σε αρμονία με το κλίμα των εκλογών, εγκαινιάζει μια ψυχαγωγική  δημοσκόπηση. Ποιος θα είναι ο επόμενος Υπουργός Παιδείας;
 

Η Άννα Διαμαντοπούλου, η Συλβάνα Ράπτη, ο ταλιμπάν του κρατισμού Φίλιππος Πετσάλνικος γνωστός «μακαρθικός» διώκτης της ιδιωτικής παιδείας για τα παιδιά των άλλων και κολλητός του Γιώργου, ο Γιάννης Πανάρετος, ο ήπιος Μιχάλης Παντούλας πατριώτης και συνάδελφος, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως εκλεκτός των πρυτάνεων ή ο καθηγητής Ανδρέας Λοβέρδος για να διαχειρισθεί ως πανεπιστημιακός το θέμα των κολλεγίων;

Τα ονόματα που προτείνονται στη διπλανή στήλη της δημοσκόπησης ενδεικτικά από το φάσμα του δικομματισμού. Εσείς με τη φαντασία των Φροντιστών και την πολιτική σας όσφρηση μπορείτε να μας στείλετε μέσω των σχολίων τις πιο καλές σας προφητείες. Δεχόμαστε και ονόματα υφυπουργών και γενικού γραμματέα.

Δώστε και σενάρια διαχείρισης των μεγάλων θεμάτων. Τι θα γίνει άραγε με το πόρισμα για το εξεταστικό το οποίο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα παραδώσει τη μεθεπόμενη των εκλογών στο νέο Υπουργό ο κ. Μπαμπινιώτης; Τι θα γίνει με τις άδειες λειτουργίας των κολλεγίων; Ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του Π.Ι.; Δεχόμαστε και σενάρια συγκυβέρνησης και συνεργασιών σε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς. Το καλύτερο σενάριο και η ακριβέστερη πρόβλεψη θα επιβραβευθούν. Γιατί η Παιδεία σύντροφοι δεν είναι υπόθεση των κομμάτων αλλά των προσώπων που αυτά επιλέγουν! Ψηφίστε με πάθος και γράψτε με φαντασία!

Υ.Γ.1. Τώρα που τα σκέφτομαι όλα αυτά νοστάλγησα τα πέτρινα χρόνια του Πέτρου, με το δικό μας Νίκο και γενικό τον Θανάση που ευελπιστεί όχι σε βουλευτική έδρα αλλά σε μια από τις 4800 θέσεις της άμεσης κομματικής μετάκλησης.

Υ.Γ.2. Για να μην κατηγορηθούμε για ισοπέδωση το ιστολόγιο θα προβάλλει όπως το συνηθίζει κάθε σοβαρή άποψη παιδείας, αλλά δε μπορεί να ξεχάσει ότι όταν το 2004 η Μαριέττα ζήτησε από τον Kαλό το πρόγραμμα της Ν.Δ. εκείνος της έδωσε το καλαίσθητο, πλην γενικόλογο προεκλογικό φυλλάδιο…Η πολιτική αξιοπιστία εκλίπει και τα προγράμματα είναι από γενικόλογα έως αόριστα.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *