Άλογος Λόγος

Δεν ξέρω ποιος συνέταξε την απάντηση της Συντεταγμένης μας , στο κατηγορητήριο της Επιδοτούμενης Συντεχνίας , που Λοιδορεί τους Φροντιστές ως Κοινούς Απατεώνες , αλλά δεν αποκρίνεται ευθέως και ευθαρσώς .

Ποιες είναι οι Οφειλόμενες Καθαρές Απαντήσεις των Φροντιστών στην Κοινωνία οι οποίες συνιστούν επιλογή και δικαίωμα για τον καθένα εξ ημών;

• Δηλώνω κλειστό το Φροντιστήριο και θέτω σε αναστολή τους Συνεργαζόμενους Καθηγητές μου , απολαμβάνοντας των Επιδομάτων και της σχετικής αρωγής της Πολιτείας . Ταυτόχρονα ενημερώνω τους Γονείς και τους Κηδεμόνες ότι εμπράκτως στηρίζω τους Μαθητές του Φροντιστηρίου διαδικτυακά , άνευ Διδάκτρων , με την Εθελοντική Συνδρομή των Μετόχων και όσων εκ των Διδασκόντων το επιθυμούν .

• Δηλώνω ότι συνεχίζω ως Φροντιστήριο να παρέχω το σύνολο ή μέρος των υπηρεσιών μου , διεκδικώ την αρωγή της Πολιτείας ως αναμφισβήτητα πληττόμενη Επιχείρηση και υλοποιώ στο ακέραιο τις συμβατικές μου υποχρεώσεις προς τους Συνεργαζόμενους Καθηγητές που συνεχίζουν να εργάζονται . Ταυτόχρονα ενημερώνω τους Γονείς και τους Κηδεμόνες για την υποχρέωσή τους να καταβάλουν Δίδακτρα για τα Διαδικτυακά Μαθήματα των Παιδιών τους που συνεχίζουν να φοιτούν στο Φροντιστήριο .

Καθαρός Λόγος για την Αυτοπροστασία των Μαχόμενων Φροντιστών ή Άλογος Λόγος χωρίς ξάστερα επιχειρήματα ;

Η απάντηση της Ομοσπονδίας μας ατυχώς αφήνει αιχμές υποβάθμισης της Διαδικτυακής Διδασκαλίας η οποία έχει πολλά επίπεδα ποιότητας που καθιστούν την ψηφιακή τάξη συγκρίσιμη με την “φυσική” .

Τέλος η απάντηση δεν βρήκε τίποτα να πει για την διαχρονικά επιδοτούμενη Συντεχνία που υποθάλπει ιδεολογικά την αληθινή Παραπαιδεία και την Μαύρη Αγορά των Ιδιαιτέρων Μαθημάτων που θριαμβεύουν πλέον και μέσω … viber .

Παραθέτω για τους αναγνώστες την Επίθεση της Επιδοτούμενης και την Απάντηση της Ομοσπονδίας μας …

https://www.oefe.gr/el/normal/10008/82266/Viewarticle.aspx?fbclid=IwAR3bnfxJaLNvHpvi7hct9-Dh4cviJ5GLjnwzjQ0n0j7QajEgJ4K4oMzRk2Y

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *