34 Χρόνια Επιτυχίες

ΚΥΨΕΛΗ 34 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ - FINAL (2) 1

Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς της Κυψέλης διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων κατά την ακαδημαϊκή περίοδο 2015 – 2016 για τους μαθητές της Γ’ τάξης των Γυμνασίων της περιοχής μας. Η ακαδημαϊκή περίοδος 2015 – 2016 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για το Φροντιστήριο μας καθώς η Διεύθυνση Σπουδών του Φροντιστηρίου μας συμπληρώνει 34 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς στην Παιδεία της Κυψέλης με Χιλιάδες Επιτυχίες Μαθητών μας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Οι Διευθυντές του Φροντιστηρίου μας, Γιάννης Καλιαμούτος, Πάνος Παπαναγιώτου και Γιώργος Χατζητέγας, αλλά και το σύνολο των Επίλεκτων Καθηγητών μας σας προσκαλούν σε μια σειρά επιμορφωτικών εκδηλώσεων οι οποίες θα πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς. Ειδικότερα, το δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2015 έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες εκπαιδευτικές και επιμορφωτικές δράσεις:
• Δωρεάν tests Προσωπικότητας (Profiler) για όλους τους μαθητές της Γ’ τάξης των γειτονικών μας σχολείων, του 39ου και του 72ου Γυμνασίου. Η συγκεκριμένη δράση περιλαμβάνει την ηλεκτρονική συμπλήρωση ερωτηματολογίων μέσω των οποίων αναδεικνύονται οι 5 πιο σημαντικές πτυχές της προσωπικότητας των μαθητών μας που μπορούν να αξιοποιηθούν στο πλαίσιο της διδασκαλίας και της μάθησης. Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Φροντιστηρίου μας για να καθορίσουν χρονικά την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. Η έκθεση των αποτελεσμάτων παρουσιάζεται στον Μαθητή και τους Γονείς του σε συνάντηση με την Διεύθυνση Σπουδών του Φροντιστηρίου μας. Οι μαθητές της Γ’ τάξης του 39ου και του 72ου Γυμνασίου μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα καθ’ όλη τη διάρκεια του διμήνου Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου.
• Η Λέσχη των Μαθηματικών του Φροντιστηρίου διοργανώνει με την επιμέλεια των Μαθηματικών, Πάνου Παπαναγιώτου και Βασίλη Συμεώνογλου, δύο υποδειγματικά σεμιναριακά μαθήματα με αντίστοιχα φύλλα εργασίας στις παρακάτω ημερομηνίες:
 Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 στις 14.00 με 16.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φροντιστηρίου μας (Καυκάσου 127) θα πραγματοποιηθεί σεμιναριακό μάθημα με τίτλο «Κανόνες Κατανόησης στο Δύσκολο Κεφάλαιο της Παραγοντοποίησης». Μετά την αρχική εισήγηση θα επακολουθήσει ειδικά σχεδιασμένο Φύλλο Εργασίας για την εφαρμογή των προτεινομένων μεθόδων.
 Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 στις 14.00 με 16.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φροντιστηρίου μας (Καυκάσου 127) θα πραγματοποιηθεί σεμιναριακό μάθημα με τίτλο «Εμπέδωση των Κριτηρίων της Ισότητας των Τριγώνων». Μετά την αρχική εισήγηση θα επακολουθήσει ειδικά σχεδιασμένο Φύλλο Εργασίας για την εφαρμογή των προτεινομένων μεθόδων.
Ο αριθμός των μαθητών που μπορούν να συμμετέχουν στα παραπάνω σεμινάρια της Λέσχης των Μαθηματικών δεν μπορεί να ξεπεράσει τους 20 μαθητές και για την επικύρωση της συμμετοχής θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.
• Η Σχολή Γονέων του Φροντιστηρίου μας διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για τους μαθητές, τους γονείς και τους κηδεμόνες με τίτλο «Το Νέο Λύκειο, οι Εξετάσεις και η Ψυχολογία των Εφήβων». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φροντιστηρίου μας (Καυκάσου 127) στις 14.00. Εισηγητές του Σεμιναρίου θα είναι ο Διευθυντής του Φροντιστηρίου Γεώργιος Χατζητέγας και οι Καθηγήτριες του Φροντιστηρίου Ρόη Φλωροπούλου και Μάτα Βουργανά.

• Ο Τομέας των Ανθρωπιστικών Σπουδών του Φροντιστηρίου μας διοργανώνει υποδειγματικό σεμιναριακό μάθημα το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φροντιστηρίου μας (Καυκάσου 127) στις 14.00 με 16.30 με τίτλο «Διδακτική Προσέγγιση των Δευτερευουσών Προτάσεων στην Νεοελληνική Γλώσσα». Εισηγήτριες του Σεμιναρίου θα είναι οι Καθηγήτριες του Φροντιστηρίου Ρόη Φλωροπούλου και Μάτα Βουργανά. Μετά την αρχική εισήγηση θα επακολουθήσει ειδικά σχεδιασμένο Φύλλο Εργασίας για την εφαρμογή της σχετικής θεωρίας.
Ο αριθμός των μαθητών που μπορούν να συμμετέχουν στο παραπάνω σεμινάριο του Τομέα των Ανθρωπιστικών Σπουδών δεν μπορεί να ξεπεράσει τους 20 μαθητές και για την επικύρωση της συμμετοχής θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Επίλογος
Σας παρακαλούμε θερμά να δηλώσετε έγκαιρα τη συμμετοχή σας σε όλες τις δράσεις του προγράμματος προκειμένου να διευκολυνθεί η άρτια διοργάνωσή τους μέχρι την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015.

Από τη Διεύθυνση Σπουδών
του Φροντιστηρίου

Υ.Γ. Τηλέφωνο επικοινωνίας με την Γραμματεία για Δήλωση Συμμετοχής 210.8612191. Για κάθε επιπρόσθετη πληροφορία αναζητήστε μας στο facebook:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *