Να Προασπίσουμε την Νομιμότητα

Earth_illuminates

Στο κυρίαρχο θέμα των ημερών αναφορικά με την Νομιμότητα η συντεταγμένη μας έκφραση σε μια πρόχειρη Ανακοίνωση , Πολιτικών και Συντακτικών Λαθών , στον Κόμβο των Φροντιστών , υποτάσσεται στα κελεύσματα εκείνων που δεν αντιλαμβάνονται ότι το Αύριο του Κλάδου είναι συνυφασμένο με την απαίτηση των κανόνων του υγιούς ανταγωνισμού . Η απάντηση του Ομίλου των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς έχει ως ακολούθως :

«Απάντηση του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στην ανακοίνωση της ΟΕΦΕ»

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΟΕΦΕ αναφορικά με τις τεκμηριωμένες καταγγελίες του Ομίλου των Φροντιστηρίων μας για τη γενικευμένη φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή του κλάδου επιδέχεται των ακόλουθων παρατηρήσεων:
• Καμία επιχειρηματική «δυστοκία» δεν συνιστά το γεγονός ότι ο Όμιλός μας, με 36 νόμιμες και πιστοποιημένες δομές, έχει προσθέσει στην οικογένειά του 16 νέα Φροντιστήρια την τελευταία 2ετία , ούτε προφανώς το γεγονός ότι στις μονάδες μας φοιτούν φέτος πάνω από 5.000 μαθητές .
• Τα Φροντιστήριά μας εκδίδουν στο ακέραιο τις αποδείξεις της κοινωνικής τους ευθύνης και ασφαλίζουν για το σύνολο των πραγματικών ωρών και αντιμισθίων όλους τους καθηγητές τους.
• Οι τεκμηριωμένες καταγγελίες μας αποδεικνύουν , όχι μόνο ποιοι και με ποιον αθέμιτο τρόπο ασκούνται στην παραοικονομία , αλλά και την ανεπάρκεια της πολιτείας στον έλεγχο των παράνομων ιδιαίτερων μαθημάτων και στη θέσπιση κανόνων ισονομίας στη φροντιστηριακή αγορά . Η γκρίζα εικόνα της φροντιστηριακής αγοράς , των μισών αποδείξεων και της υπασφάλισης των καθηγητών εκθέτει τον κλάδο στα μάτια της κοινής γνώμης και επιτρέπει σε δεδηλωμένους εχθρούς της ιδιωτικής παιδείας να μας χλευάζουν στα πολιτικά τους κείμενα .
• Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας μας οφείλει να γνωρίζει ότι τις πολυεπίπεδες παρεμβάσεις μας υπέρ της νομιμότητας επικρότησαν δεκάδες επώνυμοι Φροντιστές από όλη τη χώρα , οι οποίοι συμμερίζονται απολύτως τις απόψεις μας . Η πάγια και αυτονόητη θέση της Ομοσπονδίας υπέρ της νομιμότητας δεν υπηρετείται από ανάλογες ανακοινώσεις , οι οποίες μπορούν να εκληφθούν ως υπόσχεση προστασίας μίας διαχρονικής ανομίας .

Από το Δ.Σ. του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *