Γράφει ο Κωνσταντίνος

Έρχεται η εποχή των κατασκόπων φροντιστηρίων, προκειμένου να μάθουν τα δίδακτρα γράφει στο facebook με τον απολαυστικό του τρόπο ο εξαίρετος συνάδελφος μας Κωνσταντίνος Παπαγιαννούλης …
Ο κατάσκοπος έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
1. Μετακόμισε πρόσφατα και ήλθε από τις Κουκουβάουνες, άρα δεν ξέρει ακόμη σε ποιο σχολείο θα φοιτήσει ο μαθητής !
2. Ήλθε από την επαρχία και συνοδεύεται από τον ξάδελφο της Αθήνας που τυχαίνει να έχει την ηλικία νέου καθηγητή φροντιστηρίου !
3. Ήλθε να ρωτήσει για το παιδί του μπατζανάκη, του ξαδέλφου, του βαφτισιμιού, του γαμπρού, του κουμπάρου, του νονού, του μέντορα, του grand sef, του πνευματικού, του avatar του !
4. Είναι γονέας του μαθητή, παρά το γεγονός, ότι θα πρέπει να παντρεύτηκε στα 12 όπως τα ινδουιστάκια, ώστε ο μαθητής ετών 16 να είναι παιδί του στα 28 !
5. Θεωρεί ότι όλοι εμείς είμαστε βλάκες και φτύνουμε πληροφορίες σε όποιον μας ζητήσει, γιατί μας έχει υποβάλει στην “ακτίνα της αλήθειας” πιέζοντας το κατάλληλο κουμπί στο χειριστήριο ακτίνων Tesla που έχει πάνω του !
6. Θέλει να μάθει για τον ανιψιό του που θα πάει σε δύο χρόνια στην Α΄Λυκείου, αλλά θέλει ακόμη να μάθει για το βαφτισιμιό του που θα πάει στη Β΄Λυκείου του χρόνου, για το γειτονόπουλο που θα πάει στη Γ΄Λυκείου, για τον Πακιστανό στο φανάρι που θα πάει στο σχολείο μεταναστών στον Άγιο Παντελεήμονα, για την ξαδέλφη από την Αυστραλία που σκέπτεται να έλθει το καλοκαίρι να κάνει διακοπές και μαζί να φοιτήσει στα θερινά μαθήματα !!!
7. Είναι διαζευγμένη γυναίκα, θέλει να γράψει το γιο της στο φροντιστήριο, αλλά θέλει φωτοτυπία διδάκτρων όλων των ετών με βεβαίωση και σφραγίδα από τη διεύθυνση ώστε να την προσκομίσει στο αρμόδιο δικαστήριο και να ζητήσει τα ανάλογα έξοδα διατροφής !
8. Είναι πατέρας έξη παιδιών που φοιτούν στις εξής τάξεις: Α΄γυμνασίου, Β΄Γυμνασίου, Γ΄Γυμνασίου, Α΄Λυκείου, Β΄Λυκείου, Γ΄Λυκείου και επιθυμεί να μάθει τα δίδακτρα των αντίστοιχων τάξεων, δεν θέλει λέει άλλες πληροφορίες!
9. Είναι πανέξυπνος κατευθείαν από το Princeton ενώ όλοι εμείς οι φροντιστές μετά βίας κλείνουμε μια πλευρά στον κύβο του Rubic !
10. Θέλει να μάθει τα δίδακτρα γρήγορα, γιατί έχει παρκάρει την Aston Martin στο πεζοδρόμιο, και φοβάται μη τυχόν και εκτοξευτεί το αυτόματο κάθισμα συνοδηγού με το canis που τον περιμένει και το οποίο δεν έχει άλλο friskies μπισκότο !
11. Είναι καθηγητής φροντιστηρίου, αλλά και μοντέρνος γονέας χωρίς τη φθορά από το χαράτσι, από το ΕΤΑΚ, από την εισφορά αλληλεγγύης, από την αγωνία των εγγραφών, και μισθοσυνηρείται κατά 70% από τον κορβανά της σύνταξης του μπαμπά, δηλαδή από εμάς που έρχεται να μας κατασκοπεύσει!!
Συμπέρασμα: Τον πετάμε κλωτσηδόν, ή δίνουμε παραπλανητικές πληροφορίες !
Σε κάθε περίπτωση, μετά ακούμε το κύριο θέμα από τον James Bond του John Barry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *