Cool Exams και ΣΕΠ στην Κρήτη

Το Μαθηματικό Εργαστήρι στο Ηράκλειο, της πάντα ανήσυχης και ξεχωριστής Μαρίας Μαρκάκη, διοργανώνει αύριο Τετάρτη την εκδήλωση «Cool Exams» ή Νικήστε τον Μπαμπούλα των Εξετάσεων στο χώρο του φροντιστηρίου. Ένας γιατρός νευρολόγος ο Γιώργος Σπανάκης και ένας ψυχολόγος ο Εστέλιο Καλογήρου θα δώσουν πρακτικές συμβουλές για Μαθητές, Εκπαιδευτικούς και Γονείς εν όψει των Πανελλαδικών.

Στο ίδιο μήκος κύματος, δέκα χρόνια τώρα, ο Μανώλης Μαυράκης Διευθυντής των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στο Ηράκλειο διοργανώνει μια πολυεπίπεδη εκδήλωση ΣΕΠ θεσμό πια υποστηρικτικής συμβουλευτικής το Σάββατο 12 Μαΐου στις 17.30 στο ξενοδοχείο Astoria. Προσκεκλημένος ομιλητής ο συγγραφέας Σπύρος Μιχαλούλης αλλά και δεκάδες επιτυχημένοι όλων των επαγγελμάτων. Από την ερχόμενη Κυριακή μάλιστα αρχίζει να υλοποιείται και ένα σημαντικό πρόγραμμα ατομικής συμβουλευτικής υποστήριξης στους νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου. Τέλος, το απόγευμα του Σαββάτου στην Ιεράπετρα και το πρωί της Κυριακής στον Άγιο Νικόλαο τα φροντιστήρια Πουκαμισάς στον νομό Λασιθίου διοργανώνουν τις καθιερωμένες ημερίδες ΣΕΠ με εισηγητή τον υποφαινόμενο.

Η Κρήτη, μέσω των δυναμικών της Συλλόγων αλλά και μεμονωμένων μονάδων, υπηρετεί και φροντίζει την παιδεία με εξαίρετους Φροντιστές που τοποθετούν το Φροντιστήριο στην καρδιά της εκπαίδευσης γιατί αγαπούν τη διδαχή και την πρόοδο. Η επιτυχία των εκδηλώσεων είναι δεδομένη αν κρίνω τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας και τις πρωτότυπες προωθητικές ιδέες των διοργανωτών, που έλαβε το ιστολόγιο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *