Συμβάντα της Εκπαιδευτικής Στέπας

Ο νέος Υπουργός της Παιδείας γνώρισε χθες τους λύκους της εκπαίδευσης που όρθωσαν το ανάστημά τους στον υπό την πίεση των εκλογών, πολιτικό τους ηγέτη. Έτσι, το νομοσχέδιο του Νέου Λυκείου και το Εξεταστικό θα μείνουν στο αιωρούμενο ράφι των μετεκλογικών εκκρεμοτήτων.

Ο νέος Υπουργός Παιδείας αναγνώρισε χθες τους λύκους της εκπαιδευτικής μας στέπας που με την τέχνη των ηλιθίων ακυρώνουν κάθε μη αρεστή πρωτοβουλία και υπενθυμίζουν διακριτικά προς πάσα κατεύθυνση ποιος κάνει το κουμάντο, μεσούσης μάλιστα της προεκλογικής περιόδου. Ο προαλειφόμενος πρωθυπουργός δε χαλάει συνδικαλιστικά χατίρια τέτοιο καιρό και το Νέο Λύκειο μπορεί να περιμένει. Η πλάστιγγα γέρνει για μια ακόμα φορά υπέρ των συντεχνιών της χρεοκοπίας.

Οι έφηβοι μαθητές του Λυκείου μπορούν να περιμένουν ως άγαμα θύματα ανόητων ενηλίκων προς τους οποίους απευθύνουν δικαίως τις πύρινες ιαχές των μολότοφ προσπερνώντας το άλλοτε ρομαντικό σαββοπουλικό σύνθημα «σας γαμώ τα Λύκεια» και την ευπρέπεια της σάτιρας που μας επέτρεπε με την κατάλληλη ορθογραφία να ανακράζουμε σε παρελθόντα χρόνο Άγαμοι Θύται.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *