Θλίβομαι που Είμαι Μέλος

Θλίβομαι που είμαι μέλος αυτού του ΔΣ και παραιτούμαι από μέλος του ΔΣ . Η στοιχειώδης αναγνώριση της προσφοράς ενός ανθρώπου ,του Γιώργου του Χατζητέγα σαν ελάχιστη τιμή για την προσφορά του στον κλάδο τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο φαίνεται δεν είναι αυτονόητη για πολλούς συναδέλφους μου.
Η ΟΕΦΕ αποφάσισε να έχει εκπροσώπους στην ENESCO τους συναδέλφους Κ.Αμπατζίδη-Γ.Βαφειαδάκη όπως μαθαίνουμε ,για μια ακόμη φορά ,όχι από τον ιστότοπο μας αλλά από οπουδήποτε αλλού.
Συνειδητά εδώ και πολύ καιρό απέχω από τα δρώμενα του κλάδου γιατί δεν θέλω να δηλητηριάζομαι από όλα όσα ,σοφά προβλέψαμε τον Ιούνιο του 2010 σαν «ομάδα παρέμβασης», η οποία ήταν μια συμμαχία κάποιων συναδέλφων που ήθελαν να αναδείξουν ότι κάθε φορά που θα ψηφίζουμε όνομα και όχι σχέδιο δράσης σε όλους τους τομείς αυτό θα είναι το αποτέλεσμα .
Μηδενική ενημέρωση, μειωμένα η ανύπαρκτα αντανακλαστικά, ενέργειες για τη βιτρίνα που καλλιεργούν προσωπικά προφίλ.
Λυπάμαι επίσης γιατί οι αντιπρόσωποι μας δεν είχαν το ανάστημα να ανατρέψουν αυτή την απόφαση για την οποία περιμένω να ενημερωθώ επίσημα από την ομοσπονδία μου με κάθε λεπτομέρεια.
Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια που συμμετέχω στα κοινά του κλάδου.
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης ιδιαίτερα τον Γιώργο για την «αύρα του» και την έμπνευση του που υπήρξε οδηγός για τη συμμετοχή μου στα ομοσπονδιακά δρώμενα, αν και πολλές φορές έχουμε διαφωνήσει και εξακολουθούμε αλλά πάντα κέρδιζα και κερδίζω μέσα από τις αντίθετες απόψεις μας.
Φυσικά ευχαριστώ τον Μιχάλη Αμοιραδάκη γιατί είναι άνθρωπος με όραμα ,πηγή ιδεών, απίστευτο λόγο ,τεράστια συνθετική ικανότητα , μεγάλος εργάτης, ένας επαγγελματίας Φροντιστής μα πάνω από όλα ενός σπουδαίος φίλος και άνθρωπος.
Τελευταίους άφησα τη Στέλλα Αλιγιζάκη και τα μέλη της ομάδας παρέμβασης .
Ευχαριστώ τη Στέλλα για την εμπιστοσύνη της, την επιμονή της ,τον λόγο της και την πίστη στην προσπάθεια μας να δείξουμε και να δώσουμε στον κλάδο προβληματισμό και λύσεις για το πώς θέλουμε να είναι η ομοσπονδία μας .Την ευχαριστώ επίσης για το πνεύμα συνεργασίας και της ομαδικότητας που αναπτύξαμε και εμπεδώσαμε αρχικά με τους συλλόγους μας αλλά και σε όλη τη μετέπειτα συνεργασία μας.
Τα μέλη της ομάδας παρέμβασης ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους στο όραμα μας για την ομοσπονδία που επιθυμούμε όλοι μας και ελπίζω να υπάρχουν η να υπάρξουν άλλοι συνάδελφοι με μεγαλύτερη υπομονή ίσως και επιμονή από εμάς που θα ωθήσουν τα πράγματα και τον κλάδο σε καλύτερες μέρες.
Μιχάλης Γράβας
Υγ.
Αναγκάζομαι να επικοινωνήσω με αυτόν τον τρόπο μαζί σας γιατί η Ομοσπονδία μας κατάργησε από τον κόμβο μας το ελεύθερο βήμα και ούτε υλοποίησε ποτέ το αίτημα μας για ελεύθερο βήμα σε κλειστή περιοχή μελών. ίσως γιατί πρέπει να φιλτράρονται οι αρεστές απόψεις και να φιμώνονται οι ελεύθερες φωνές.
Λυπάμαι επίσης που απουσίαζα από τη χθεσινή συνέλευση και λογω εκδηλώσεων του συλλόγου μας, που αναβλήθηκαν λόγω καιρού, και έτσι δεν είχα την δυνατότητα να διατυπώσω την άποψη μου μέσα στη συνέλευση μας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *