3 Responses to Απαίτηση Ανάκλησης

 1. ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΙΣΤΑΣ says:

  Ο Απόστολος Κουτρουμπέλης είναι ένας άξιος συνάδελφος Φροντιστής με μεγάλη προσφορά στην Ομοσπονδία μας . Μήπως πρέπει να πληροφορηθούμε γιατί η παρουσία του στη θέση αυτή αποτελεί “τεχνικό πρόβλημα” ;

 2. ΚΩΣΤΑΣ ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ says:

  Φίλε Τάκη.Η φράση ανήκει σε μένα. Η ακριβής διατύπωσή της είναι: (Λόγω προσωρινών τεχνικών προβλημάτων είναι αδύνατη η ενημέρωση-παρουσίαση της ημερίδας στον κόμβο της ΟΕΦΕ (www.oefe.gr). Σας συστήνουμε, λοιπόν, να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΣΦΒΕ (www.sfbe.gr)).Παρουσιάστηκε πράγματι πρόβλημα συμβατότητας που δεν μου επέτρεπε να ενημερώσω από τον υπολογιστή μου άμεσα το site της ΟΕΦΕ. Ζήτησα απο τη Ρεντίνη να στείλει το ενημερωτικό υλικό στους αντιπροσώπους, τονίζοντας την προσωρινή αδυναμία ενημέρωσης του κόμβου.Μετά απο έξι ώρες το πρόβλημα επιλύθηκε και ο κόμβος ενημερώθηκε. Δε φωτογραφίζω κάποιο πρόσωπο και δεν κατανοώ τις υπερβολικές αντιδράσεις.
  Σου απαντώ απο σεβασμό στην ιστορία σου και την προσφορά σου στο φροντιστηριακό χώρο.
  Η δημοσιογραφική γραφίδα, φίλε μου, πριν ρίξει το δηλητήριό της επι δικαίων και αδίκων, οφείλει να ερευνά.
  Στις 21 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη οι Φροντιστές με τη μαζική τους παρουσία στην ημερίδα τόνισαν τη θέληση τους να πάμε ένα βήμα παραπέρα. Η παρουσία τους μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω συνετά και αποφασιστικά τη συνδικαλιστική μου δραστηριότητα.
  Σου απάντησα απο σεβασμό στο πρόσωπό σου. Δε νομίζω ότι χρειάζονται περισσότερα σχόλια, ούτε συνηθίζω να μετέχω σε ατέρμονες συζητήσεις μόνο και μόνο για να βρίσκομαι στην επικαιρότητα. Ως ενεργός εκπρόσωπος των φροντιστών που με τιμούν με την ψήφο τους, οφείλω να τοποθετούμε στις συνεδριάσεις και τις συνελεύσεις των οργάνων του κλάδου. Να είσαι δε βέβαιος, ότι τη μέρα που θα αποφασίσω να αποσυρθώ, δε θα το κάνω ηρωικά, αλλά με μια λιτή επιστολή προς τους συναδέλφους που με τίμησαν με την επιλογή τους, και με μια ειλικρινή διάθεση συνεργασίας με αυτούς που θα με διαδεχθούν.
  Φιλικά. Κώστας Αμπατζίδης

 3. Γιώργος Χατζητέγας says:

  Το ιστολόγιο έλαβε και θεωρεί δεοντολογικό να δημοσιεύσει και το παρακάτω μήνυμα αναφορικά με το ίδιο θέμα. Η κρίση ανήκει στους συναδέλφους, οι οποίοι πρωτίστως γνωρίζουν ότι η δική μου πρόθεση είναι πρόθεση ενότητας χωρίς μάλιστα να διεκδικώ τίποτα άλλο παρά μόνο την ιδιότητα του μαχόμενου εκπαιδευτικού φροντιστή. Αν η συζήτηση αυτή αποτελεί το επιμύθιο μιας αποχώρησης τότε ούτε εξηγήσεις δόθηκαν ούτε έγινε κατανοητή η παρέμβασή μου. Ακολουθεί το μήνυμα του συναδέλφου.

  Γιώργο,
  έχεις για πολλά χρόνια υπηρετήσει τον κλάδο απο θέσεις ευθύνης, και βέβαια απο την (κορυφαία) θέση του προέδρου της ΟΕΦΕ. Δεν ταιριάζει επομένως σε ‘σένα να διχάζεις με τα μηνύματά σου. Δημοσίευσες στο ιστολόγιό σου ένα κείμενο που διακρίνεται απο μονομέρεια και εμπαθή κριτική διάθεση. Είχες τη δυνατότητα να πληροφορηθείς αν ήθελες και να ακούσεις όλες τις απόψεις πριν πάρεις θέση. Δεν το έκανες… Δεν ταιριάζει Γιώργο σε πρώην πρόεδρο της ΟΕΦΕ ο ρόλος του “ομαδάρχη”.

  Γιάννης Βαφειαδάκης

  ΥΓ. Συμμερίζομαι απολύτως την άποψή σου για τον Απόστολο τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *about

Ο Γεώργιος Κωνσταντίνου Χατζητέγας γεννήθηκε στο Βουκουρέστι το 1957 από βλαχόφωνους Έλληνες γονείς και επα­ναπατρίσθηκε το 1966. Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Από το 1982 διευθύνει φροντιστήρια γενικών εξετάσεων στην Αθήνα. Δι­δάσκει το μά­θημα της Φυσικής σε υποψήφιους ΑΕΙ και ΤΕΙ. Αρθρο­γραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά για επίκαιρα εκπαιδευτικά ζητή­ματα, συμμετέχει σε προγράμματα εφαρμοσμένου επαγγελματικού προσανατολισμού και σε πλήθος σχετικών σε­μιναρίων – διαλέξεων – εκπομπών σε όλη την Ελλάδα. Είναι μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυ­σικών και της Εταιρείας Αρω­μανικού Πο­λιτισμού. Το 2004 εκλέχθηκε Πρό­εδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας. … ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑβιβλίο

Η ανατροπή του ελληνικού μύθου

Η Ανατροπή του Ελληνικού Μύθου είναι ένα δοκίμιο που συμπυκνώνει τις αναζητήσεις και τους προβληματισμούς μιας δημιουργικής και πολυτάραχης οκταετίας στην πρώτη γραμμή, στα συλλογικά δρώμενα των Φροντιστών. Το βιβλίο αποδεικνύει ότι το φροντιστήριο δεν αποτελεί ένα εγχώριο φαινόμενο, αλλά διεθνές και διαχρονικό εκπαιδευτικό γεγονός. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 • facebook
 • twitter

mailing list

Συμπληρώστε το e-mail σας στο παρακάτω πεδίο για να ενημερώνεστε πρώτοι από το ιστολόγιο.

 • Συμπληρώστε το e-mail σας στο παρακάτω πεδίο για να ενημερώνεστε πρώτοι από το ιστολόγιο.