Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Φροντιστών στην Κύπρο

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Φροντιστηρίων Κύπρου διοργανώνει Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της Φροντιστηριακής παιδείας με τη συμμετοχή πολλών Ευρωπαϊκών Συνδέσμων και Ομοσπονδιών, με επιβεβαιωμένες μέχρι στιγμής τις παρουσίες των Γερμανών, Αυστριακών, Γάλλων και Πορτογάλων συναδέλφων.

Το συνέδριο με τίτλο «Φροντιστήριο – Παγκόσμιο Διαβατήριο στη Γνώση και την Επαγγελματική Αποκατάσταση» θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό την Κυριακή 28 Μαρτίου 2010.

Η Ο.Ε.Φ.Ε. θα είναι παρούσα όπως πάντα στο προσκλητήριο των Κυπρίων με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Μιχάλη Αμοιραδάκη και τον Αντιπρόεδρο Παναγιώτη Γκούμα.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου το ιστολόγιό μας δια του υπογράφοντος θα παρουσιάσει το πλαίσιο δράσης της ENESCO (European Network of Educational Support and Concern) με την τιμητική ιδιότητα του συντονιστή της πανευρωπαϊκής συνομοσπονδίας και την ετήσια έκθεση της UNESCO αναφορικά με τα δρώμενα στο παγκόσμιο φροντιστήριο και τις προοπτικές του στην εκπαίδευση.

Όσοι συνάδελφοι έχουν εκφράσει την επιθυμία της συμμετοχής στην αντιπροσωπεία της Ο.Ε.Φ.Ε. στο Συνέδριο του ΣΙΦΚ, ας σπεύσουν άμεσα να το δηλώσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση hagitegas@pedio.gr για να καθορισθούν όλες οι σχετικές λεπτομέρειες. Η φιλοξενία των Κυπρίων και του φίλτατου Μάριου προσωπικώς είναι πάντα υψηλών προδιαγραφών.

Σύντομα θα επανέλθουμε με αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα του Συνεδρίου και την ξενάγηση των ξένων αντιπροσωπειών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *