Οι Φροντιστές της Θεσσαλονίκης…

 Οι Φροντιστές της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της Βόρειας Ελλάδας ανταποκρίνονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα σεμινάρια του ιστορικού ΣΦΒΕ που έχουν καθιερωθεί πια από τη διοίκηση του συλλόγου. Αποδείξεις συσπείρωσης του κλάδου και δράσεις ουσιαστικής προσφοράς παρέχουν στους συναδέλφους τους, ο Κώστας Αμπατζίδης, ο Απόστολος, ο Θόδωρος, ο Άρης, ο Παναγιώτης και όλα τα μέλη. Τώρα εκτός από τα εξαιρετικά ανά διετία συνέδρια που συνδιοργανώνει ο ΣΦΒΕ με την ΟΕΦΕ υπάρχουν και άλλοι λόγοι να περνάμε ένα όμορφο επιμορφωτικό Σαββατοκύριακο «στην νύμφη Θερμαϊκού» με τους φιλόξενους συναδέλφους. Η κατολίσθηση των Τεμπών δυστυχώς μας απέτρεψε αυτήν την φορά μαζί με τα αγροτικά μπλόκα…

Συγχαρητήρια στην δραστήρια διοίκηση που δείχνει τον δρόμο του αύριο με πράξεις που υπερβαίνουν τις μίζερες λογικές που δεν ταιριάζουν στους μαχόμενους φροντιστές του φροντιστηριακού μαύρου, άσπρου ή ψηφιακού πίνακα.

Σας παραθέτουμε εκτός από τη φωτογραφία του σεμιναρίου – ασπρόμαυρη λόγω αισθητικής άποψης – και ένα κατάλογο επιτυχόντων του 1970 ενός ιστορικού φροντιστηρίου της πόλης. Για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *