O.E.F.E. Τ.V.

Από τη διαδικτυακή διεύθυνση www.livestream.com/oefe η Ομοσπονδία μας μετέδωσε χθες ζωντανά στα μέλη των 38 συλλόγων της την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα των σεμιναρίων της στην Αθήνα αναφορικά με το πρότυπο ποιότητας και την τεχνική προδιαγραφή 1433 του ΕΛΟΤ και της Ο.Ε.Φ.Ε.

Η Ο.Ε.Φ.Ε. TV είναι μια πραγματικότητα σε πειραματικό στάδιο και σύντομα θα εκπέμπει και από τον ανανεωμένο κόμβο μας www.oefe.gr

Με πρωτεργάτες εμπνευσμένους συναδέλφους που επιβιβάζουν τον κλάδο της στο τρένο της ποιότητας, της πιστοποίησης και των νέων τεχνολογιών, οι Φροντιστές κερδίζουν το στοίχημα της εκπαιδευτικής τους καθιέρωσης. Οι γραφικές απόψεις που προφητεύουν μοιρολατρικά τη συρρίκνωση και αναπαράγουν τη μιζέρια και την ανασφάλεια δεν έχουν αύριο. Το φροντιστήριο επιβίωσε διαχρονικά γιατί οι δάσκαλοί του απαντούσαν στις προκλήσεις των καιρών.

Δείτε στο  www.livestream.com/oefe και όλες τις τοποθετήσεις των συνέδρων και των προσκεκλημένων στο ετήσιο συνέδριο της Ο.Ε.Φ.Ε. Ιδιαίτερη αξία και επικαιρότητα έχουν οι ομιλίες του Μπαμπινιώτη και του Πανάρετου. Δείτε και την χθεσινή ομιλία του Μιχάλη. Μπράβο στον Απόστολο. Όσο για την προσέλευση στη χθεσινή εκδήλωση του συλλόγου της Αθήνας αποδεικνύει ότι οι θεματικές παρουσιάσεις ενδιαφέρουν και προσελκύουν.   

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *