Εν ολίγοις δεν… meafora. gr

Η Άννα Ανδριτσάκη στη σημερινή «Ελευθεροτυπία» γράφει: "Τη διακοπή λειτουργίας του blog «meafora. gr» που είχε δημιουργηθεί στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου για την Παιδεία κατήγγειλε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος. Ουδέποτε λειτούργησε, ήταν εν ολίγοις η απάντηση της νέας ηγεσίας που επισήμανε την «ανύπαρκτη διαχείριση» του blog, το οποίο, μάλιστα, «φιλοξενείται από εταιρεία αγνώστων στοιχείων». "
 

Εν ολίγοις δεν … meafora. gr δηλώνει η νέα ηγεσία που ελπίζω να αποφύγει τον ανίκητο πειρασμό να διαγράψει κάθε τι που να θυμίζει τον προηγούμενο ένοικο, ειδικά στο θέμα του Διαλόγου στον οποίο συγκεντρώθηκαν και θέσεις και σενάρια πολλών. Τα πολιτικά κόμματα πάντως ολοκληρωμένες και τεχνοκρατικά τεκμηριωμένες προτάσεις δεν έχουν καταθέσει. Ευσχήμως μάλιστα η νέα ηγεσία είπε χθες ότι το πόρισμα Μπαμπινιώτη «θα ληφθεί σοβαρά υπόψη» αλλά δεν θα αποτελέσει και την βάση του νέου διαλόγου στο νέο ΣΥΠ που θα’ ναι η μετεξέλιξη του ΕΣΥΠ σε ανεξάρτητη αρχή.

Σύντροφε Οδυσσέα αν το νέο ΕΣΥΠ δεν έχει την ιδιωτική συνιστώσα προτείνω να ονομασθεί ΚΡΑΣΥΠ (Κρατικό Συμβούλιο Παιδείας). Ζήτω η asynexeia. gr

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *