Η Καλύτερη Μαθήτρια του Ελληνικού Φροντιστηρίου

 Πρόκειται για την Αναστασία Κορέντη από το 4ο Γενικό Λύκειο του Βόλου, κόρη τοπογράφου μηχανικού της Μαγνησίας, η οποία άγγιξε το απόλυτο άριστα. Συγκέντρωσε σε όλα τα μαθήματα 100στάρια, εκτός από την Έκθεση, στην οποία ο ένας βαθμολογητής έβαλε 100, ο άλλος 96 και ο μέσος όρος διαμορφώθηκε στο 98. Έτσι, η τελική βαθμολογία της έφθασε τα 19.960 μόρια, 40 λιγότερα από το ανώτατο όριο των 20.000 μορίων και εισήχθη στους Πολιτικούς Μηχανικούς του Ε.Μ.Π.

Προετοιμάσθηκε σε όλα τα μαθήματα στο λαϊκό ελληνικό φροντιστήριο από τους εξαίρετους φροντιστές της Μαγνησίας, Κωνσταντίνο Κομνό, Γιώργο Αμβράζη και τους συναδέλφους του φροντιστηρίου Επίκουρος.

Το λαϊκό φροντιστήριο αποδεικνύει κάθε χρόνο με τις πρωτιές του ότι κανένα ιδιαίτερο και καμία μαύρη συναλλαγή δεν είναι πάνω από την οργανωμένη και διαβαθμισμένη φροντιστηριακή προσπάθεια.  

Η Λία Νικητάκη στη χτεσινή «Α» την εντόπισε και της υπέβαλε την κλασική ερώτηση, για το “μυστικό” της επιτυχίας της: “Διάβαζα οργανωμένα, ώριμα και συνειδητοποιημένα, περίπου δυο ώρες την ημέρα. Ήταν μια συνεχής διαδικασία από την Α΄ Λυκείου, δεν ήταν κάτι που το θυμήθηκα τελευταία στιγμή. Δεν περίμενα, πάντως, ότι θα κατόρθωνα να συγκεντρώσω τόσο υψηλή βαθμολογία. Είχα συνηθίσει σε 19άρια και 20άρια στο σχολείο, αλλά οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι άλλο πράγμα”, τόνισε η Αναστασία, η οποία παρακολουθούσε φροντιστηριακά μαθήματα παράλληλα με το σχολείο, είχε σταματήσει όμως το χορό με τον οποίο ασχολείτο παλαιότερα. “Η σχολή που επέλεξα προσφέρει πολλές ευκαιρίες εργασίας και οδηγεί σε μια επιστήμη αντάξια της βαθμολογίας μου”, λέει η αριστούχος που έκανε περήφανους όχι μόνο τους δικούς της και τους καθηγητές της αλλά και όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα του ΕΜΠ και τους φροντιστές της καθώς για πρώτη φορά η πρωτιά έφυγε από την Ιατρική της Αθήνας. Μπράβο Αναστασία!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *